søndag 31. mai 2009

Antall voldtekter vil bare øke...

Enda en voldtektssak å lese i media. Det er etterhvert blitt nesten dagligdags å lese om sånne hendelser, dessverre.
Denne gangen var det en som ble brutalt overfalt og voldtatt av to menn av utenlands opprinnelse.
Nylig opplyste politiet om at det var menn med kurdisk og afrikansk bakgrunn som dominerer statistikken over de 41 overfallsvoldtektene i Oslo de siste 3 årene.
Lederen for antirasistisk senter Kari Helene Partapouli mener sånne uttalelser fører til økt fremmedfrykt og fordommer.

Skal man tie om sånne opplysninger for å ikke bidra til økt fremmedfrykt og fordommer?
Etter mitt syn er det å tie om det mye verre. Hvorfor skal man skåne gjerningsmennene uansett etnisk opprinnelse?

Jeg er sikker på at voldtektsstatistikken ville pekt nedover om man viste i praksis at dette er en straffbar handling. Ikke bare tiet om det skulle vise seg å være noen med utenlandsk opphav for å ikke nøre oppunder den økende rasismen.
Antall voltektssaker vil ikke minke før myndighetene viser at de ikke tolererer sånne handlinger og setter straffen i forhold til forbrytelsen. Merkelig at det er ingen politiker som har tenkt den tanken.

Dessverre er straffen for å begå voldtekt så liten at det er latterlig. Og 8 av 10 voldtektssaker blir henlagt. Ikke bare pga manglende bevis.
Dette sier vel det meste om myndighetenes holdning til denne type handlinger?

Det er latterlig at man mener å ha kommet et langt stykke på vei ang. likestilling når menn som voldtar kvinner ikke får strengere straff enn de får i dag...om de i det hele tatt blir straffet.

5 kommentarer:

  1. Ja er det noen som blir med og danner ett nytt Politiks parti som skal skaffe strengere straffer, samt kaste ALT av kriminelle innvandrere ut? Dette skal også gjøre at de lovldige innvandrerne får unngå å få sånne FÆLE blikk som de får for tiden... Blir noen med og danner dette partiet? Dessuten skal Minister posten som dekker alt untatt Statsminister være utdannet samt ha arbeidet i den delen han/hun skal styre... Statsministeren kan egentlig være hvem som helst...

    SvarSlett
  2. Ja det å si at Norge er det mest likestilte landet i verden med dette med latterlige straffe rammene rundt voldtekt hengende over seg er helt forkastelig...
    Lenge leve FRP, jeg satser på Siv som Statsminister!!!

    SvarSlett
  3. Nord: Ikke som jeg vet om ;)
    Men det er dessverre ikke bare innvandrere som voldtar. Straffen er så lav at det knapt kan regnes som en alvorlig forbrytelse.
    Tror politikerne ikke ser på dette på samme måte som oss andre. De lever i en annen verden og er mer opptatt av å love og lyve enn å virkelig ta tak i problemene å gjøre noe med dem. Dessverre

    SvarSlett
  4. "The Color of Crime: Race, Crime and Justice in America," ved New Century Foundation, benytter seg av databasene til FBI og justisdepartementet for å finne ut hvordan rase korrelerer med kriminalitet. Her er noen interessante konklusjoner.

    (Sitat)
    -- "Blacks commit more violent crime against whites than against other blacks." Forty-five percent of the victims of violent crime by blacks are white folks, 43 percent are black, 10 percent are Hispanic.

    -- Blacks are seven times as likely as people of other races to commit murder, eight times more likely to commit robbery and three times more likely to use a gun in a crime.

    -- "Blacks are an estimated 39 times more likely to commit violent crime against a white person than vice versa, and 136 times more likely to commit robbery." (If decent black folks have trouble hailing a cab, and they do, these numbers may help explain it.)

    n Black-on-white rape is 115 times more common than the reverse.

    (Sitat slutt).

    En gammel barnesang sier: “Alle er forskjellig, men inni er vi like”.

    Dette er nok løgn. Vi er forskjellige både utenpå og inni. Blant annet voldtar svarte menn hvite kvinner 115 ganger så hyppig som vice versa.

    SvarSlett
  5. AG: Så nylig noen som hevdet at sjansen for at en utlending var voldtektsmann var 5 ganger større enn at det var en etnisk norsk en. 5 ganger.

    100% av alle overfallsvoldtekter (som dette er et kroneksempel på) er utført av utenlandske gjerningsmenn. Å argumentere med at de ikke er aleine er et tynt argument, for hvis man skal gjøre noe med dette problemet bør man vel starte der det har mest effekt? Motargumentet er som regel at de fleste voldtekter skjer av kjente. Men veit du hva? Det kan da være innvandrere også i denne gruppen?

    SvarSlett